Morena Taraku mbrëmë ka përcjellë nga afër koncertin e reperit Tyga. Reperi me...
Këngëtarja Elvana Gjata pas eksperiencës si aktore i është rikthyer koncerteve. Këto koncerte...
Rina Balaj po vazhdon me aktivitet e saj muzikore dhe koncerte. Reperja e...
Fero dhe Abenita janë çift shumë i komentuar në shoubiz. Fero dhe Arbenita...
Rihanna ka nisur me dizajnimin e të brendshmeve dhe kozmetikës, duke shmangur paraqitjet në publik, të...