VIP Shqiptar

“Pa teklif” i Teuta Krasniqit pritet mirë nga shikuesit

Emisioni televiziv i Teuta Krasniqit “Pa teklif” sipas disa komenteve në rrjetet sociale (Twitter,Facebook) është pritur shumë mirë nga shikuesit dhe simpatizuesit e saj.

”Pa teklif” ka filluar transmetimin e tij nga e diela e kaluar në kanalin “K Channel” të platëformës “Kujtesa”.

Teuta në “Pa teklif” ka mysafire të ndryshme nga bota e artit dhe showbizit por edhe femra tjera që nuk janë fytyra publike.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.