VIP Shqiptar

Modelet e reja ekzotike të “Victoria Secret”

Modelet e reja ekzotike të “Victoria Secret” – këtë herë kanë dalë në vendin St Barts – dhe kanë tërhequr vëmendjen e madh të adhuruesve të tyre.

Modelet e reja te Victoria Secret

Në qendër është Doutzen Kroes ndërkaq Alessandra Ambrosio në të djathtë, e të cilat paraqesin vijën e re të modës së tyre.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.