VIP Shqiptar

Kush është problemi dhe shërimi i Zanfina Ismailit?

Zanfina IsmailiKëngëtarja Zanfina Ismaili ka postuar në rrjetin e saj social Twitter një pohim misterioz.

“Ti je problemi im, por edhe shërimi im:

Edhe pse qarkullojnë thashetheme se Zanfina është e dashuruar dhe ekziston mundësia që ajo të jetë në lidhje dashurie, vetë këngëtarja ka vendosur që jetën e saj private ta mbajë larg publikut. Pavarësisht se e ruan me fanatizëm jetën e saj private, ajo qëllimisht ka zgjuar kureshtje rreth ksaj teme.

Kush është problemi dhe shërimi i Zanfina Ismajlit? Kush është personi anonim që po inspiron këngëtaren të shkruj për të?

Zanfina nuk ka treguar.

zanfinaproblemi

Komentoni këtë artikull

STAY UPDATED

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.