VIP Shqiptar

Kaltrina pëlqen të këndojë ‘live’

Kaltrina Selimi thotë se asaj i pëlqen të këndojë ‘live’ dhe jo vetëm të lëvizë buzët me një CD të lëshuar në prapavijë.

Gjatë një prononcimi për “Kosova Sot”, këngëtarja kosovare ka thënë se i asaj pëlqejnë sakrificat në jetë dhe adhuron familjen e saj, pa të cilën nuk mundet.

Kaltrina ka zbuluar edhe disa gjëra që nuk i pëlqejnë asaj. Ajo thotë se nuk pëlqen dhe as nuk merret me thashetheme, ndërsa urren njerëzit e pasinqertë.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.