VIP Shqiptar

Jonida Maliqi tregon për herë të parë ‘sozinë’ e saj!

Këngëtarja Jonida Maliqi nuk pëlqen shpesh të publikojë foto në rrjete sociale dhe sidomos të familjarëve dhe njerëzve të saj të afërt.

Megjithatë këtë herë ajo ka bërë një përjashtim. Ajo ka publikuar në rrjete sociale një foto selfie në të cilën ka pozuar me motrën e saj. Çfarë ka rënë më tepër në sy është ngjashmëria mes dy motrave, ndonëse njëra brune dhe tjetra bionde.15

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.