Cila është në të vërtetë braziliania seksi që shfaqet çdo të dielë përkrah Ardit Gjebreas? Cila është e kaluara e saj, jeta që...
Duke njohur mirë këngëtarin Adrian Gaxha, pritet që me paraqitjet e tij të kërkohet më shumë vend, pasi i takon elitës së këngëtarëve...
Marigona ti tashmë je një ndër shqiptaret e famshme në Gjermani dhe mbarë botën, tek ne shumë pak dinë për juve. Na...
Shkuam dhe e takuam në “ekspozitën e këpucëve”, që ajo ka vetëm pak kohë që e ka ngritur në një qëndër të kryeqytetit....
Një shqiptare është cilësuar si vajza më e bukur e Nju Jorkut. Kush është ajo? Përgjigja është me pyetje! Kush tjetër veç Anxhela...
Rebele, çapkëne, stylish, retro, rok… Shumë mbiemra, për vetem një emër: Orgesa! Cila është vajza që erdhi nga Poliçani dhe ndërtoi një karrierë të...