Ka nevojë të besojë se të jesh njeri i mirë në jetë e ka një vlerë, mjafton që jetës të dish t’i japësh...
Këngëtarja Bleona Qereti nuk ka hezituar të flasë për aventurat e saj seksuale asnjëherë. Ajo ka folur edhe për premtimin se do të bënte...
Çdo lajm rreth jetës së tij private merr menjëherë vëmendjen e publikut. Megjithatë ai thotë se janë mediat ato që i kanë zmadhuar...
Albana Mexhuni është femër e bukur, e fortë dhe tejet punëtore. Është nga ato vajza që bënë përshtypje për tiparet e veçanta, që...
Gjoksin e kujt femre pëlqeje para se të bëje ndërhyrjen? Unë nuk kopjoj askënd. Pas ndërhyrjes kirurgjikale ndihesh më e plotë, seksi, më shumë...
3A janë këngëtare këto që po bëjnë famë në kurriz të deputetë e politikanëve? Këtë e dini ju. Xhesika e Iva i prijnë valles së...