Poetesha dhe prozatorja Viktoria Xhako njihet  me pseudonimin letrar Zhorzh Sand. Ka  lindur në qytetin e Durrësit. Prindërit e saj  kanë qenë model...
Lori: Kjo ishte pyetja më e vështirë. Unë kam vite e vitë që vi, aq më tepër tani që e mora mirënjohjen. Radioja...
Aktorja Mimoza Marjanaku është një emër që i ka sjellë shumë skenës teatrore. Me dhjetëra personazhe e kanë bërë një emër të dashur...
Krevati… të gjithë kemi një lidhje të fortë me të. Flemë, ëndërrojmë, çlodhemi, shohim televizor e pse jo dhe hamë, lexojmë ndonjë libër dhe...
Të merresh me muzikë në Kosovë i ka të dy anët – e lehtë dhe e vështirë. Dhe gjithmonë barra bie tek ata që...
Të dëgjosh historinë e gjimnazit të bukuroshes Afërditë, është si të dëgjosh një përrallë të kohës moderne. Ajo largohet bashkë me familjen në...