Ndjekje me makina me shpejtësi të lartë, dublan të të guximshëm dhe shpërthime, kthehen në ekranin e madh në episodin e tetë të...
Brad Pitt është rikthyer në tephiun e kuq, disa muaj pas ndarjes nga Angelina Jolie. Ai është parë bashkë me aktorët, Robert Pattinson, Sienna...
Aktori i njohur, Rowan Atkinson, u ka dhënë adhuruesve të tij edhe njëherë karakterin e tij të famshëm ‘Mr Bean’. Këtë e ka bërë...
Protagonistët e filmit "50 hijet e errëta" duken me trupa të lakmueshëm dhe për këtë film të dytë janë përgatitur edhe më shumë për...
Është publikuar edhe një paraqitje e shkurtër e filmit të ri me Scarlett Johansson në rolin kryesor, rreth një muaj e gjysmë para...
Filmi “Home”, që është realizuar si koproduksion mes Kosovës dhe Britanisë së Madhe, ka marrë çmimin për filmin më të mirë të shkurtër...