Stupcat kanë vazhduar me publikimin e skeçeve të reja komike. Gjatë ditës së martë në YouTube është publikuar edhe pjesa e quajtur “Burrat...
Shtypi serb ka ironizuar dje shfaqjen e premierës së filmit të Angelina Jolie, një film mbi tmerret e luftës në Bosnje, dhe e...
Çka nëse filmi ‘Back to the Future’ parashikoi sulmin terrorist të 11 shtatorit? Në fakt, një argument në një video është çuditërisht mjaft...
Antikiteti jo shpesh krijohet e futet në aktrim si fuqi njerëzore me role aktorësh. Kjo për regjisorin kosovar Ilir Bokshi nuk paraqet asnjë...
Komedia e shkurtër pa zë, me personazh aktorin e famshëm, Charlie Chaplin, është gjetur pasi kishte humbur që nga viti 1914. Filmi i...
Që sot do të fillojë transmetimi i serialit “Komuna e Parisit”, që është një projekt i realizuar tërësisht nga televizoni  Top Channel. Seriali Komuna...