Anthony Hopkins ka udhëhequr arkën filmike në Amerikën Veriore me trilerin “The Rite”. Filmi ka grumbulluar gjithsej 15 milionë dollarë nga shitja...
Filmi për heroin e qytetit të Gotamit, “The Dark Knight Rises”, në regji të Kristofer Nolan, duket se do të jetë i fundit...
Pavarësisht faktit që është shtatzëne, ish aktorja e mega serisë të njohur “Friends” nuk ndalet me planet e saja të punës. Ajo është...
Afrim Aliaj ka lindur në Tropojë, por jeta e tij mori drejtim tjetër që nga viti 2003-2004, pas pjesëmarrjes në disa sfilita në...
Mark Wahlberg ka një lidhje të veçantë me botën e sportit. Aktori dhe producenti i njohur hollivudian, protagonist i filmit “The Fighter” në...
Eshte gati projekti i ri i Clint Eastwood. Sipas “Variety”, Eastwood po pergatit nje biografi per kreun e FBI-se, J. Edgar Hoover. Skenografia e...