Modelet e reja ekzotike të “Victoria Secret” – këtë herë kanë dalë në vendin St Barts – dhe kanë tërhequr vëmendjen e madh...
Një fotograf i Brooklyn ka fiksuar një foto të një çifti të ri newyorkez të cilët shkëmbejnë mes tyre një puthje teksa janë...
Fenomeni në vrapim të shpejtë, Usain Bolt ka thyer edhe një rekord botëror, kësaj herë rekordin e shënuar nga vetë ai. Në kampionatin...
Edhe pse shiu kishte nisur të bjerë gjatë gjithë ditës se djeshme, nata e mbremshme ka sjellë një tjetër atmosferë në qytet. Pa...