VIP Shqiptar

Foto: Uchitel me kapelë të UÇK-së

E dashura e multimilionerit Tiger Woods, Rachel Uchitel është fotografuar në New York duke bërë fitnes dhe atë me kapelë të UÇK-së.

Uchitel me kapelë të UÇK-së

2 komente for “Foto: Uchitel me kapelë të UÇK-së”

  1. Zemra says:

    Poo e qartt BRavoo brehh Aittt Tduhh Teperr aaaa qaoo (l) JEmee …

  2. vlora says:

    Bravo kuptohet jemi 1

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.