Nis sot në Pallatin e Kongresit Festivali “Kënga Magjike 2009″, i cili do të vazhdojë në datat 20 dhe 21 nëntor, një produksion...
Edicioni i festivalit te 49-te i Kenges per Femije te kryeqytetit, kete vit ka qene i veshur me elemente tradicionale, kenge dhe numra...
Festivali i 34-t i filmit në Toronto është hapur pak ditë më parë me premierën botërore të filmit biografik për Carls Darvinin “Krijimi”. Në...
Regjisori Oliver Stone është shpërblyer me çmimin “Master of Cinema”. Ky nderim regjisorit me nam i është bërë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit...
Konkurrenti i Suedisë, Mans Zelmerlow, me këngën “Heroes” është fitues i ‘Eurovision Song Contest 2015’.Përfaqësuesi më i ngushtë ishte Rusia me përfaqësuesen Polina...
Tre filma të regjisorëve shqiptarë do t’i prezantohen javën e ardhshme publikut italian. “Gjallë” në regji të Artan Minarollit, “Kukumi” i Isa Qosjës dhe...