Përzgjedhja e Miss Universit mund të mbahet vitin e ardhshëm në Kosovë. Kandidatura për këtë garë të bukurisë është adresuar te Donald Trump, manjatit...
Disa vite më parë stilistët britanikë Antoni&Alison, ishin të vetëdijshëm se duhet të bënin diçka ndryshe për të festuar hapjen e javës së...
Ndërmjet pasarelave të Milanos, Parisit, New York- ut dhe Londërs, Javët e Modës në kryeqytetet botërore të kësaj industrie, kanë përcaktuar dhe tendencat...
Kthimi i viteve shtatëdhjetë është një ndër trendet e popullarizuar të këtij sezoni, madje kjo nuk duhet lënë anash. Pantallonat e gjera, thuajse edhe...
Agjencia e modës “Gecjan Group” dhe “RTV 21” në bashkëpunim dhe me mbështetjen e fuqishme të kompanisë “Ed Hardy” Balkan states, njofton se...
Megan Fox pozon për Armanin, këtë rradhë jo për të publcizuar e të brëndëshmet por për linjën e re të trukut...