Në një mjedis të denjë të egos fantazmagorike, Karl Lagerfeld, drejtuesi i shtëpisë së famshme të modës, Chanel, prezanton veshjen e nusërisë. Në një...
Ky është një imazh I shkëputur nga “Java Shqiptare e Modës”. Modele duke sfiluar me veshje të stilistit maqedonas Nenad Sakiraski në ditën...
Ekspertët mendojnë se për ta pasur një lëkurë më të tërhequr dhe më të shtrënguar piling i shkëlqyeshëm është fërkimi i saj me...
Janë këto revista që për të gjithë vitin 2010 kanë mbushur faqet e tyre me tendencat më të fundit të modës. Këto janë...
Nysret Bonjaku nga Gjilani është shpallur fitues i edicionit të tretë vjetor të garës ‘Kreatori Më i Mirë Shqiptar’ për vitin 2009 gjatë...
Në javën e modës në Milano, i cili në mbarë botën shihet si qyteti i modës, kësaj radhe ka mbizotëruar grimi për të...