VIP Shqiptar

Dush me ngjyrë jeshile në Kids Choise Award

Drejtuesit, të ftuarit dhe ato që kanë marrë cmim janë goditur nga masa jeshile që ka karakterizuar edicionin e 25-të të Kids Choise Award që është zhvilluar në Los Angelos.

Një dush ka përfshirë triunfuesin e mbrëmjes Justin Biper, së bashku me Will Smith që ka prezantuar spektaklin.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.