VIP Shqiptar

Cooper dhe Gaga puthen në setin e xhirimeve

Cooper dhe Gaga puthen në setin e xhirimeve Një romancë e re po lind? Nuk ka asgjë mes Gagas dhe Cooper, ata janë thjesht duke punuar për projektin më të fundit të këngëtares, “A Star is Born”.

Çifti i aktorëve janë fotografuar gjatë një skene romantike prej rokerësh të vërtetë, me xhupa lëkure dhe motor teksa puthen.

Filmi lidhet me rritjen në karrierë të një femre, ndërkohë që pengohet nga prindërit. Gaga është në rol kryesor si Ally, ndërsa Cooper, i cili është gjithashtu dhe regjisor i filmit, është në rolin e të dashurit të saj.

Filmi pritet të dalë në ekranin e madh më 18 Shtator. /inTV/

Cooper dhe Gaga puthen në setin e xhirimeve

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.