VIP Shqiptar

Çka po bëjnë bashkë Nozy dhe Morena

Çka po bëjnë bashkë Nozy dhe MorenaNoizy pa diskutim që është një ndër reperët e kërkuar nëpër shumë mbrëmje muzikore, por as Morena nuk iu mungon këtyre mbrëmjeve edhe ajo kohë pas kohë është e pranishme, shkruan Kosovarja.

Fansat e të dy këngëtarëve do kenë mundësi t’i shohin bashkë në këtë mbrëmje që do jenë në të njëjtin vend.

Nuk behët fjale për ndonjë bashkëpunim edhe pse nuk do dilte keq edhe po të ndodhte një gjë e tillë.

Çka po bëjnë bashkë Nozy dhe Morena

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.