VIP Shqiptar

Berisha dhe Rama në versionin Avatar

Dy kundershtaret politike shqiptarë Edi Rama dhe Sali Berisha vijnë si protagonistët e filmit Avatar.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.