Filmi pa zë Artisti(The Artist) dhe aktorja amerikane Meril Strip ishin fituesit më të mëdhenj në ndarjen e çmimeve për kinematografinë në Britani, ceremonia  më e...
Kosova pritet të paraqitet për herë të parë në “European Film Awards”. Siç njoftoi Qendra Kinematografike e Kosovës, në mesin e 52 filmave...
Ndonëse mbrëmja e ndarjes së çmimeve Oscar, tashmë ka kaluar, personazhet dhe protagonistët e kësaj mbrëmjeje ende mbeten në kujtesën e publikut. Pak...
Filmi i parë kosovar që është nominuar për Oscar, është shfaqur sot në ambientet e Kryeministrisë së Shqipërisë.I titulluar “Shok”, ky film është...
Clooney është mësuar që të marrë çmime për aktrim ose regji, por tani në raftet e tija mund të vë edhe një për...
“La La Land” ka paralajmëruar se do të jetë një konkurrent i fortë në ceremoninë e Academy Awards, pas një mbrëmjeje rekorde në...