Arilena Ara është ndër të paktat këngëtare që prej daljes së parë në skenë duket se është po e njëjta.

Arilena gjithmonë është shfaqur mjaft e thjeshtë dhe origjinale. Në fund të fundit më e bukur seç është nuk mund ta bëjë asnjë grimiere.

Këtë mëngjes ajo ka ndarë për fansat e saj një foto ku shfaqet e sapo zgjuar nga gjumi.

Pak kush do të kishte guximin të ndante një foto të tillë. Dhe për habi të të gjithëve ajo sërish rrezaton.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here