Artistet tona ditët e sotme po i kushtojnë rëndësi të madhe linjave trupore. Njëra prej tyre është edhe Morena Taraku, e cila është shumë...
Çifti Elita Rudi dhe Gjiko nuk ngurrojnë më të fshehin takimet dhe udhëtimet e tyre, pasi lidhja e tyre është bërë publike. Meqenëse Gjiko...
Ndonëse është dukur nga postimet e saj se Fjorentina e ka vuajtur ndarjen nga Olsi gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një...
Nuk është shumë classy, të marrësh kafen, çajin, apo smoothie-n me vete?! Kështu thuhet në manualet e stilit, por do ju vijë të...
Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj, nuk po pranon kurrsesi që të plaket. Ndonëse ka vjet e vjet që është në skenë, e nënë e dy vajzave...